otto schop contact

We horen graag van u

Otto Schop en zijn team staan voor u klaar!

Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons gerust of stuur een bericht via e-mail. We denken graag met u mee.

Otto Schop heeft geen showroom waar u keukens en interieurs kunt bekijken. Hij komt altijd eerst thuis bij de klant om de sfeer te proeven en de woonwensen te bespreken.

Creatief, correct, kwaliteit, vakmanschap, meedenkend, net personeel, maatwerk....gewoon perfect in alle opzichten van idee tot daadwerkelijke keuken.

Mariola, Drunen

Otto heeft mij fantastisch geholpen bij het realiseren van een keuken waar zo efficiënt mogelijk met de ruimte wordt omgegaan.

Niels, Almkerk

Goede tips en begeleiding bij de meubelontwerpen op maat met prachtige materialen.

Ewald en Belinda, Veen

Vakwerk tot in de puntjes! Alles volgens afspraak. Wijzigingen geen probleem, altijd bereid tot het vinden van een oplossing.

John en Heidi, Veen

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat Otto Schop heeft geleverd. Echt vakmanschap. Ook het maken van afspraken, verstrekken van info e.d. was erg plezierig.

Anja, Moerkapelle

Otto staat voor: Vakmanschap, Kwaliteit, Creatief, Adviserend, Meedenkend, Oplossingsgericht en gaan voor een optimaal resultaat voor de hem en de klant.

M&J, Almkerk

Bijzonder mooi ontwerp ambtsketen Altena met opberg cassette.
Ontwerp : Mariette van der Ven

Gemeente Altena
Bekijk alle beoordelingen

Klanten waarderen Otto Schop met een...

9,4
background-menu