over otto schop header

Passie, vakmanschap & Ambacht

Keukens en interieurs, afgestemd op de wensen en smaak van de klant.

Otto Schop en zijn team ontwerpen en realiseren op maat gemaakte keukens, interieurs en andere creatieve maar vooral praktische oplossingen. Zijn team staat garant voor kwaliteit en ultiem vakmanschap. Oog voor detail, affectie met vormgeving en in samenwerking met architecten, LOFT Interieurs en opdrachtgevers zorgen voor verrassend mooie resultaten.

Otto komt altijd eerst thuis bij de klant om de sfeer te proeven en de woonwensen te bespreken. Met een klantgerichte houding neemt Otto indien gewenst de projectbegeleiding uit handen. Geen zorgen, maar één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke.

over ons background

Het maken van die extra stap waardoor wij mensen gelukkig maken en verwachtingen overtreffen, er is niks mooiers dan dat..

Otto Schop
een hart van hout

Een hart van hout

Houtkrullen zo mooi en sierlijk als ze kunnen zijn, de geur van vers gezaagd hout. Bij meester timmerwerken Otto Schop genieten ze er nog elke dag van. Van jongs af aan wist Otto dat hij timmerman wilde worden. Zijn moeder zei ooit “die jongen heeft een hart van hout”. Het direct contact met de eindgebruiker, het creëren van prachtig maatwerk wat échte toegevoegde waarde biedt.

Vakmanschap

Het creëren van exclusieve meubels, afgestemd op de wensen en smaak van de klant. Ze worden met ambachtelijk vakmanschap en toewijding gemaakt, met hout uit goed beheerde bossen, eventueel gebeitst, gelakt en altijd hoogwaardig afgewerkt. Er wordt gewerkt met een combinatie van handgereedschap en computergestuurde machine.

IMG_1372
Frank_Ruiter-site

Frank Ruiter architect bna

In samenwerking met Frank Ruiter kunnen we binnen met buiten in harmonie samen laten vloeien.

Laat de beelden maar spreken

LOFT Interieurs

Zien hoe ons werk is toegepast in een stijlvol, modern interieur met een huiselijk en luxe gevoel? Kom dan langs bij LOFT Interiors in Buurmalsen.

Winnen doe je samen
LOFT-Interieurs-1
headway-5QgIuuBxKwM-unsplash

In de media

Regelmatig verschijnen onze keuken- en interieurprojecten in de media. Daar zijn we heel trots op! Benieuwd naar wat we maken?

Bekijk ons in de media

Klanten waarderen Otto Schop met een...

9,4
background-menu