interieur

Unieke op maat gemaakte interieurs

Otto Schop is specialist op het gebied van maatwerk interieurs

Otto ziet meubels als ruimtelijke objecten. Het is zijn uitdaging ruimtes beter te benutten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inloopkast. Dit is geen meubel meer, maar een ingebouwd geheel. Hierdoor wordt zowel bouwkundig als esthetisch rust in de ruimte gebracht. Vorm, licht, kleur én textuur bepalen samen de beleving. Vanuit deze manier van denken maakt Otto Schop maatwerk meubels voor alle mogelijke ruimtes. Zo ontstaan innovatieve oplossingen voor kastenwanden, slaapkamers, badkamers en meubels die naadloos passen in de sfeer van de vertrekken waarvoor ze bestemd zijn.

keukens achtergrond

Laat u inspireren

Maatwerk interieurs

Vakwerk tot in de puntjes! Alles volgens afspraak. Wijzigingen geen probleem, altijd bereid tot het vinden van een oplossing.

John en Heidi, Veen

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat Otto Schop heeft geleverd. Echt vakmanschap. Ook het maken van afspraken, verstrekken van info e.d. was erg plezierig.

Anja, Moerkapelle

Otto staat voor: Vakmanschap, Kwaliteit, Creatief, Adviserend, Meedenkend, Oplossingsgericht en gaan voor een optimaal resultaat voor de hem en de klant.

M&J, Almkerk

Bijzonder mooi ontwerp ambtsketen Altena met opberg cassette.
Ontwerp : Mariette van der Ven

Gemeente Altena
Bekijk alle beoordelingen
werkwijze meubels

Werkwijze

Ook bij het leveren van meubels op maat, gaat Otto Schop planmatig met u aan de slag. Hij denkt graag met u mee zodat het meubel esthetisch én functioneel is. Eventueel volgt na het kennismakingsgesprek een binnenhuisadvies. Zijn de ideeën hierover gevormd, dan is een passend kleuradvies mogelijk. Het geheel werkt Otto uit in een concept dat vervolgens met u besproken wordt. Pas als het geheel helemaal naar uw wens is en voldoet aan de door u gestelde eisen, gaat de uitvoering van start.

Samenwerking

Otto Schop werkt samen met iedereen die bij het proces betrokken is, zoals een architect en binnenhuisadviseur. De kracht van Otto Schop is het aanbieden van een totaalconcept. En natuurlijk het vakmanschap van een Erkend Meubelmaker.

samenwerking
background-menu