LvdP-20181116-5141

Unieke op maat gemaakte keukens

Otto Schop is specialist op het gebied van maatwerk keukens

Elke keuken die bij Otto Schop gemaakt wordt, is uniek in stijl en uitvoering. Uw wensen zijn daarbij steeds het uitgangspunt. Otto is graag uw adviseur in het proces naar het einddoel, functioneel én esthetisch verantwoord. Met deze combinatie wordt uiteindelijk een keuken gerealiseerd die één geheel vormt met de sfeer van uw woning.

keukens achtergrond

Laat u inspireren

Maatwerk keukens

Creatief, correct, kwaliteit, vakmanschap, meedenkend, net personeel, maatwerk....gewoon perfect in alle opzichten van idee tot daadwerkelijke keuken.

Mariola, Drunen

Otto heeft mij fantastisch geholpen bij het realiseren van een keuken waar zo efficiënt mogelijk met de ruimte wordt omgegaan.

Niels, Almkerk

Goede tips en begeleiding bij de meubelontwerpen op maat met prachtige materialen.

Ewald en Belinda, Veen
Bekijk alle beoordelingen
logo-miele
logo-bora
logo-ranke
logo-lacanche
logo-falcon
logo-quooker
logo-wave
logo-novy
logo-stoves
logo atag
logo-siemens
logo-bosch
logo-neff
logo-plasmamade
2000px-Liebherr-Logo.svg_
werkwijze

Werkwijze

Otto Schop heeft geen showroom waar u een keuken kunt uitkiezen. Hij komt altijd eerst thuis bij de klant om de sfeer te proeven en de woonwensen te bespreken. Creatief denken in oplossingen, inventief spelen met ruimte en licht in combinatie met de specifieke eigenschappen van het huis zorgen voor ergonomische keukenoplossingen. Deze werkt hij uit in een ontwerp dat past als een maatpak. Otto werkt vanuit een duurzaamheidsgedachte, zodat uw keuken na vele jaren nog steeds optimaal is. Desgewenst kijkt hij ook naar mogelijkheden om uw bestaande keuken te renoveren, goede onderdelen te behouden of opnieuw te gebruiken.

Uitvoering

Wat uw keukenwens ook is. Otto Schop kan keukens heel divers uitvoeren: van robuuste oplossingen in massieve materialen tot strakke keukens in hoogglans spuitwerk gecombineerd met natuursteen, terrazzo, composiet, glas of rvs. Alle keukens hebben één ding gemeen: u herkent ze aan het vakmanschap van een Erkend Meubelmaker

uitvoering
background-menu